stosunki polsko-ukraińskie - ....:)
Moderator: FrancisBegbie
- Maly_kwiatek
- *
stosunki polsko-ukraińskie - ....:)
Witam wszystkich użytkowników !! Chciałabym prosić zainteresowanych o pomoc. Otóz piszę prace ( a własciwie mam zamiar napisac ) na temat stosunków polsko ukrainskich - w latach 1939-1947.. Temat ciekawy, jednak socjologiczno- historyczny... CHcialabym , jezeli ktos z was interesuje się tą tematyką... Czy znacie jakies fajne pozycje które pasują do tematu.. Mam mnóstwo książek z historii, jednak bardziej przydałaby się podkładka pod teorię.. COś o stosunkach między państwami..konfliktach.. Jezeli ktos uzyczy mi pomocy, bede wdzieczna. BYc moze ktos z was pisal na podobny temat.. I podzieli się wiedzą. Pozdrawiam !
A jakie masz książki historyczne? Bo może masz jakieś których ja nie mam. 
Co do teorii: kiedyś powstała taka praca: Aspekty socjologiczne hitlerowskich obozów śmierci albo coś w podobie. Wydało to wydawnictwo przy Głównej Komisji Ścigania Zbrodni Hitlerowskich. Jak zdobędziesz to tam są teorie i można coś sobie wybrać.
Co do teorii: kiedyś powstała taka praca: Aspekty socjologiczne hitlerowskich obozów śmierci albo coś w podobie. Wydało to wydawnictwo przy Głównej Komisji Ścigania Zbrodni Hitlerowskich. Jak zdobędziesz to tam są teorie i można coś sobie wybrać.
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Moderator - pomyślał Stirlitz.