Ritter

miejsce gdzie się przywitasz, poznasz innych użytkowników i regulamin forum.

Moderator: EnOKa

Ritter
Kontakt:

Post autor: Ritter »

Właściwie znalazłem to forum przez przypadek. Co jakiś czas wracałem, aż wreszcie dnia 25, miesiąca czerwca, Roku Pańskiego 2007 postanowiłem założyć konto. Socjologię studiuję TUTAJ. Na takie, a nie inne studia zdecydowałem się, bo są mi potrzebne w pracy. Obecnie - chwilowo mam nadzieję - mieszkam w Wawie.
Awatar użytkownika
sosna

Post autor: sosna »

Ritter - studiujes w fajnej miejscowości :)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ritter
Kontakt:

Pod jakim względem fajnej? :cool:
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Awatar użytkownika
sosna

nie wiem czy zdążyłes sie przekonąc ze jedna z naszych anjbarziej aktywnych forumowiczek jest z tej miejscowosci

No chyba ze usunela konto (nie jestem na bierzaco)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ritter
Kontakt:

Nie usunęła, a studiujemy na tej samej uczelni. :razz:
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Awatar użytkownika
sosna

Popatrz jaka ta Polska mała :)
Xylomena
Kontakt:

Post autor: Xylomena »

O Ritterze mogłabym dużo (np. o wyglądzie :idea: ), tylko się boję, gdzie według niego przebiega cienka granica naruszania prywatności. Zasłonię się więc tym co obiegowe. Obiegowo dziewczyny w naszej grupie (może nie wszystkie, ale inne milczą) uważają, że jest "taki rycerski, jak prawdziwy mężczyzna...". Może to coś znaczy, a może nic zupełnie :roll: .
Ritter
Kontakt:

Jeśli chodzi o wygląd, to w "mordkach" jest moje zdjęcie. :wink: Poza tym chyba już wszyscy wiedzą, gdzie studiuję, gdzie studiowałem i gdzie pracuję. :wink:

A co dziewczyny o mnie mówią to się chętnie dowiem :razz: Swoją drogą, widzę, że niezłe ploty odchodzą :razz:
Xylomena
Kontakt:

OK rzeczywiście z wyglądu opisywać Cię nie trzeba (nie wiem czemu nie miałam powiadomienia na skrzynkę?), chociaż w oparciu o taką fotkę mało kto mógłby Cię zidentyfikować. Nadam Ci jakieś przybliżenia z tego co ja mam :) .
Zero plotów! Więcej tu z publicznych wiadomości można się dowiedzieć :-o .
Ritter
Kontakt:

Wiem, że więcej można się tutaj dowiedzieć. A jeszcze jakby ktoś poczytał inne fora na których bywam to dowiedziałby się jeszcze więcej :wink: A skoro tak się zdjęcie nie podoba to zmienię na inne. :razz:
Xylomena
Kontakt:

Jak znam Twoją drażliwośc to chyba nie do wszystkiego warto się dokopywac dla zachowania dobrej atmosfery.
EnOKa

Post autor: EnOKa »

Przestańcie sobie znowu dogryzać.
1. Na forum nie jesteś sam

2. Nie jesteś nieomylny ani wszechwiedzący.

4. Szanuj innych jeżeli chcesz by i Oni szanowali Ciebie.

6. Nie wywyższaj się.

7. Nie obrażaj innych.

8. Nie zaczepiaj i nie wszczynaj sprzeczek, wszystko można sobie wyjaśnić po przez prywatną wiadomość. Jeżeli poczujesz, ze ktoś Ciebie obraża, zaczepia w swojej wypowiedzi, napisz do tej osoby PW i zapytaj co autor miał na myśli, może to tylko nieporozumienia, spowodowane niedopowiedzeniem a szybka i nieprzemyślana odpowiedź może tylko rozpętać burzę.

9. "Postepuj tak, jakbyś chciał aby twoje postępowanie stało się prawem powszechnym"

10. Wypowiedzi wszczynające sprzeczki, zawierające wulgaryzmy, wzbudzające agresję zostaną ocenzurowane lub nawet usunięte.

11. Za wykroczenia osoba łamiaca zasady będzie naznaczona za pierwszym ostrzeżeniem - jedną żółta kartką, a za drugim razem drugą żółtą kartką.

12. Po drugim ostrzeżeniu wyjatkowo aspołeczne osoby dostaną bana.

13. Pamiętaj, że to jest forum studentów socjologii a nie forum studentów socjologii Twojej uczelni.

14. Ponad to Admin ma zawsze rację.

Taki wyciąg z regulaminu w ramach przypomnienia :twisted:
Ritter
Kontakt:

Takie jest, Panie Moderatorze. :wink:
EnOKa

Post autor: EnOKa »

Spoko łobuziaki - bez nerwów :)
vandererst

Post autor: vandererst »

Witam,

Ritter chwilowo będzie nieobecny na forum. Wracał samolotem z Niemiec w sobotę i dali nieświeże jedzenie, obecnie przebywa w szpitalu. Z tego co wiem wychodzi koło czwartku.

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy z metodologii / metod badawczych / etc. może się zwracać do mnie.

Pozdrawiam,
Michael
ODPOWIEDZ