Witam! i mam pare pytań !
co do ostatniej linijki twojej wypowiedzi to twierdze, żę tak to glupie co napisałas.
i w cale tak nie jest tylko teraz tak ci sie wydaje
zycze ci abys sie dostala na socjologie gdzie tylko pragniesz ale jezeli nie uda sie ten skok to nie załamuj sie i studiuj cos innego.
ZYCIE NIE KONCZY SIE NA SOCJOLOGII TYLKO NA CMENTARZU - chociaz sama kocham socjologię
ale dawniej dawniej dawniej twierdzilam ze jak nie dostane sie na PWST - państwowa wyzsza szkola teatralna - TO NIGDZIE INDZIEJ
)
ale zauroczylam sie soc. i nawet nie zdawałam na PWST
wiec nie zakladaj z gory ze nic innego poza soc
pzdr.
i w cale tak nie jest tylko teraz tak ci sie wydaje
zycze ci abys sie dostala na socjologie gdzie tylko pragniesz ale jezeli nie uda sie ten skok to nie załamuj sie i studiuj cos innego.
ZYCIE NIE KONCZY SIE NA SOCJOLOGII TYLKO NA CMENTARZU - chociaz sama kocham socjologię
ale zauroczylam sie soc. i nawet nie zdawałam na PWST
wiec nie zakladaj z gory ze nic innego poza soc
pzdr.
Skoro o Opolu mowa to moze zechcesz sie rozejrzeć po raciborzu?? Tez mamy ten wspaniały kierunekgosiakak pisze:
A nie wiecie ile jest (było w tamtym roku) osób na 1 miejsce w Opolu na socjologię?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no juz od razu. Ja tu dobrą rada służe a jestem posadzany o podrywanie. Juz nic nie napisze choćby mnie błagano <foch>

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
przeslesz mi poczta?
ale pomysł wydaje mi sie dobry poniekad
dobra przestańmy spamować bo sie mody będa jutro na nas denerwowac
ale pomysł wydaje mi sie dobry poniekad
dobra przestańmy spamować bo sie mody będa jutro na nas denerwowac