Newsy prasowe - o czym nie mówią?

gdzie studiować i dlaczego socjologię, gdzie zdobyć dodatkową wiedzę socjologiczną
ODPOWIEDZ
FrancisBegbie

Newsy prasowe - o czym nie mówią?

Post autor: FrancisBegbie »

Witam,

Temat ma za zadanie naświetlić brak informacji - jakiejkolwiek o kwartalniku socjologia.pl.

Temat nazwałem nazwałem tak a nie inaczej ponieważ odzwierciedla on rzeczywistość i chciałbym aby ktoś kompetentny poinformował mnie dlaczego właściwie tak się dzieje..?

Kwartalnik SOCJOLOGIA.pl - a na forum socjologia.pl, gdzie w 90% "on" powstaje nie ma kompletnie żadnej informacji na ten temat. Co? Gdzie? Kiedy? Dlaczego nie widnieje żadna adnotacja o redakcji, dlaczego nie ma mowy o "zapowiedziach" w kontekście tego co nas czeka? Interesuje mnie również informacja GDZIE MOŻNA ZAKUPIĆ i czy istnieją inne formy ZAKUPU? a niżeli pojedynczy egz. ?

Pozdrawiam,
KB

PS: Dziękuję za wszelkie informacje :)
socjopat

Post autor: socjopat »

był na forum wątek poświęcony kwartalnikowi {poniżej}

Obrazek

aktualnie nabyć go można wyłacznie za pośrednictwem wydawnictwa.
FrancisBegbie

I sadzisz, że to wystarczy :)? I nie mówię o informacji post factum ale coś w rodzaju zapowiedzi, przedstawieniu wizji, reklamie etc.
socjopat

Post autor: socjopat »

Kwartalnik dopiero powstaje i jeszcze nie został stworzony zespół współpracowników, którzy odpowiadali by za stały napływ materiałów do publikacji itd., póki co kwartalnik jest związany z konkursami organizowanymi w ramach wortalu.

Miejmy nadzieję, że to się zmieni - wszysctko w rękach wydawnictwa :cool:
FrancisBegbie

No nic, zadałem całkiem inne pytanie, na razie tworzy się tautologię.

Widocznie takie podejście.

A szkoda..
ODPOWIEDZ