TEST z "Wstępu do socjologii" Szackiej
Moderator: FrancisBegbie
TEST z "Wstępu do socjologii" Szackiej
Macie może, albo wiecie - gdzie można znaleźć test do książki "Wstęp do socjologii" Szackiej ??????????????
A i jeszcze może test do Earl Babbie "Badania społeczne w praktyce"?
Z góry wielkie dzięki!
A i jeszcze może test do Earl Babbie "Badania społeczne w praktyce"?
Z góry wielkie dzięki!
Nawet mało powiedziane, że ile uczelni, tyle testów oraz ilu nauczycieli, tyle testów, ponieważ każdy nauczyciel może sobie zmieniać testy własne ile razy sobie zażyczy. Każdego roku akademickiego mogą być inne testy itd. Trudno zrozumieć czego szukasz.
Może Ci ułożyć test, żeby Ci się łatwiej czytało? Tak jakbyś traktowała testy jak uniform na podobieństwa testów kuratoryjnych dla maturzystów. Na studiach tak nie ma. To co się czasem powtarza z roku na rok, to pytania egzaminacyjne na obronach dyplomowych, jeżeli nikomu nie chce się uaktualniać gotowych list tych pytań.
Ale jak ktoś ma takie testy (na pewno różne), to nich Ci da. Zdaje mi się że na Uniwersytecie Warszawskim czasem według nich przyjmują na socjologię II stopnia, jeśli nie mają zaufania do poziomu uczelni, z której przychodzi im narybek.
Może Ci ułożyć test, żeby Ci się łatwiej czytało? Tak jakbyś traktowała testy jak uniform na podobieństwa testów kuratoryjnych dla maturzystów. Na studiach tak nie ma. To co się czasem powtarza z roku na rok, to pytania egzaminacyjne na obronach dyplomowych, jeżeli nikomu nie chce się uaktualniać gotowych list tych pytań.
Ale jak ktoś ma takie testy (na pewno różne), to nich Ci da. Zdaje mi się że na Uniwersytecie Warszawskim czasem według nich przyjmują na socjologię II stopnia, jeśli nie mają zaufania do poziomu uczelni, z której przychodzi im narybek.
Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć
Ja to nie jestem pewien o co chodzi z tym testem do książki
np. u Sztompki na końcu podręcznika do socjologii jest jakiś test, w Babbim widziałem pytania sprawdzające na końcu każdego rozdziału, z Szackiej korzystałem, ale w wersji pdf i jakoś nie mogę sobie przypomnieć, czy poszła w ślady Sztompki z testem, a odnależć tej książki w gaszczu śmieci znajdujących się w moim kompie też nie mogę, więc jedyne co mogę polecić to chwyć w dłoń książkę i poczytaj 
-
FrancisBegbie