Witamy na stronie socjologia.pl - polskim wortalu socjologicznym. Forum socjologów. Socjologia w szkole wyższej i na co dzień. Pomysły, pomoc, konsultacje w pracach pisemnych z socjologii.
czesc mam takie pytanie...chce składac papiery na socjologie (uzupełniające magisterskie) na UŚ, specjalnośc komunikacja społeczna.Na stronce wyczytałam ze na 1 miejsce jest az 17 osób!!
Czy jest kto studjuje na tej specjalności??warto?? w alternatywie mam jak cos zaoczne, choć wolała bym na dzienne. Prosze o opinie:)
Koleżanka jest, mówi, że poziom ciekawy, nie jest tak wcale łatwo - jakieś tam niby Kce - ale coś tam robić już trzeba
PS; jeżeli zaocznie ale nie chcesz zrobić dla papierka a chcesz studiować - to nie bierz, idz na dzienne (z doświadczenia wielu znajomych wiem co mówię:P)
Koleżanka studiowała zaocznie socjologię na UŚ i po pierwszym semestrze przeszła na polibudę - nie poleca, nie lubią tam zaocznych studentów i traktują po macoszemu
tak sobie mysle, a moze Kraków?? tylko tam jest tyle uczelni...
myslałam o AGH, akurat jest tam socjologia, ale nie ma zestawienia ile osób na jedno miejsce w latach poprzednich ;/ a to przydatna informacja dla kandydatów!!