Prace dyplomowe
Moderator: FrancisBegbie
NIgdy nie kupiłabym pracy po części ze strachu tak jak pisze poprzednik, ale tez dlatego, że zostało we mnie troche uczciwości. Nie chce dożyć czasów, w których wszyscy beda oszukiwac na prawo i lewo. tragicznie boje sie ściągania, choć nie mówię, że tego nie robie, ale wszystkiego są granice. Praca dyplomowa to powazna sprawa, pisząc ją łatwiej ja bronic niż coś czego sie nawet nie przyczytało. Po za tym wychodzenie z założenia, że oni i tak nie prawdzają tego dokłądnie jest bez sensu. Akurat będzie peszek i trafi się sumienny recenzent czy sumienny promotor. U mnie takich sporo, choć są też tacy co leja na wszystko. Mimo to ja wole sie przyłozyc i sama pomęczyć. Sprawe kupowania prac powinno się oficjalnie potepiać, ale mimo wszystko kazdy ma własne sumienie.
-
FrancisBegbie
Studia to przede wszystkim samodyscyplina i nauka dla siebie - to Ty się uczysz i Ty o tym decydujesz (a nie jak w gimnazjum czy szk. średniej, że nauczyciel każde CI r obić to i to, jak zdecydujesz i zrobisz tak będziesz miała).
Dlatego praca licencjacka nie jest szczególnym wyczynem - w dodatku jak ma być napisana na odwal się, to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać - i tak większość tego nie czyta w całości..
Dlatego praca licencjacka nie jest szczególnym wyczynem - w dodatku jak ma być napisana na odwal się, to już w ogóle nie ma o czym rozmawiać - i tak większość tego nie czyta w całości..