zakończenie pracy
Moderator: FrancisBegbie
zakończenie pracy
Mam problem z zakonczeniem pracy, nie wiem od czego zacząć, co siadam do klawiatury to większwe głupoty piszę - mam kryzys kurna!
Jak mądrze napisać zakończenie?
Jak mądrze napisać zakończenie?
- agnieszkamal
- **
Zakończenie
Ja właśnie tez piszę pracę magisterską i w zakończeniu mam opisać znaczenie moich hipotez i weryfikację hipotezy ogólnej.
Ja w swoim zakończeniu pisałem o tym co nowego zdołałem odkryć poprzez przeprowadzone badania (jakieś ciekawostki, coś czego nie widać "gołym okiem") i podjąłem próbę wskazania tego, co należałoby zrobić, poprawić, jakie kroki należy podjąć, aby pewnym grupom społecznym żyło się lepiej w tej konkretnej gminie.
-
FrancisBegbie
Dziękuje za zainteresowanie tematem, zakończenie już mam - wysłałem do promotora do sprawdzenia, niech mnie poprawi jak coś pokopałem
Praca już jest oficjalnie zakończona - wyszło mi 95 stron i mam problem bo promotor wyraźnie zapowiedział, że ma być max 70 i w razie czego będziemy skracać - a jeszcze tyle rzeczy zapomniałem poruszyć, zdaje się bardzo istotnych z punktu widzenia tematu pracy
Praca już jest oficjalnie zakończona - wyszło mi 95 stron i mam problem bo promotor wyraźnie zapowiedział, że ma być max 70 i w razie czego będziemy skracać - a jeszcze tyle rzeczy zapomniałem poruszyć, zdaje się bardzo istotnych z punktu widzenia tematu pracy