PROSZĘ POMÓŻCIE
Moderator: FrancisBegbie
PROSZĘ POMÓŻCIE
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam ogromną prośbę... Czy ktoś pomoże mi napisać pracę zaliczeniową z socjologii??? Nie mam pojęcia jak się do tego zabrać... Temat pracy to: role społeczne w "nowej roli"
- pozycje i statusy społeczne jako odrębne elementy ról
- wewnętrzna struktura roli jednostki
- konstelacje i układy ról indywidualnych
- złożoność zespołu ról, a stopień autonomii jednostki
Proszę o pomoc. Uratujecie mi życie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich.
- pozycje i statusy społeczne jako odrębne elementy ról
- wewnętrzna struktura roli jednostki
- konstelacje i układy ról indywidualnych
- złożoność zespołu ról, a stopień autonomii jednostki
Proszę o pomoc. Uratujecie mi życie. Z góry dziękuję. Pozdrawiam wszystkich.
-
FrancisBegbie
Jak nie napiszesz tego, będzie dobrze. Nt. ról statusu i pozycji jest tyle literatury, tyle teorii, że bedzie dobrze na pewno.
Poszukaj coś w mikrostrukturach - obierz obojętnie jaką teorie i pisz w związku z nią. Jak nie dopasujesz będzie dobrze - ale to musisz sama zrobić, poczytać i napisać - nikt tego nie zrobi za Ciebie.
PS: W ogóle coś czytałaś o statusie, pozycji i rolach? bo to nie problem wydaje mi się - temat tak chaotyczny, że co nie napiszesz jest ok - oczywiście trzymając się jakiejs tam teorii..
Poszukaj coś w mikrostrukturach - obierz obojętnie jaką teorie i pisz w związku z nią. Jak nie dopasujesz będzie dobrze - ale to musisz sama zrobić, poczytać i napisać - nikt tego nie zrobi za Ciebie.
PS: W ogóle coś czytałaś o statusie, pozycji i rolach? bo to nie problem wydaje mi się - temat tak chaotyczny, że co nie napiszesz jest ok - oczywiście trzymając się jakiejs tam teorii..