uzależnienie od kupowania w lupeksach jako zawisko społeczne

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
meg_
**

uzależnienie od kupowania w lupeksach jako zawisko społeczne

Post autor: meg_ »

co wy na to?
KoukounaRies
**

Post autor: KoukounaRies »

zakupoholizm w nieco innym wydaniu - fajnie. Dosyć ciekawe zagadnienie, bo nowe, świeże i stosunkowo niezbadane. Ja także zbieram się z zamiarem pisania pracy w tym kontekście, ale na nieco szerszym polu. Pozdrawiam :)
KoukounaRies
**

Post autor: KoukounaRies »

mhm - z tym, że chyba nieco inaczej sformułowała bym ten temat
Awatar użytkownika
zmijka87
**

Post autor: zmijka87 »

rozlozylas mnie na lopatki:) na pewno bedziesz miala plusa z tej racji, ze nie jest to temat oklepany:)
Awatar użytkownika
izaw
**

Post autor: izaw »

witam,ja też pisze prace o lumpeksach,chętnie powymieniam się informacjami na temat literatury
Awatar użytkownika
meg_
**

hmmm

Post autor: meg_ »

dzieki, za mile slowa.
Strasznie ciężko jest mi sie do tej pracy zabrac, wiec bardzo cenna bedzie dla mnie kazda uwaga, tez dotyczaca tytulu pracy, bibliografii.
Czuje sie troche jakbym opisywala cos bardzo sensualnego-kazdy interpretuje inaczej.
dzieki za wsparcie, pozdrawiam
Awatar użytkownika
surlejka
**

Post autor: surlejka »

super temat, pasuje do mnie, bo ja, jakby troche jestem uzalezniona własnie od takich zakupów:P Jakbys chciała kiedys jakąs ankietke do wypełnienia, wal do mnie:)
ODPOWIEDZ