zakończenie pracy

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
socjopat

zakończenie pracy

Post autor: socjopat »

Mam problem z zakonczeniem pracy, nie wiem od czego zacząć, co siadam do klawiatury to większwe głupoty piszę - mam kryzys kurna!

Jak mądrze napisać zakończenie?
Awatar użytkownika
agnieszkamal
**

Zakończenie

Post autor: agnieszkamal »

Ja właśnie tez piszę pracę magisterską i w zakończeniu mam opisać znaczenie moich hipotez i weryfikację hipotezy ogólnej.
EnOKa

Post autor: EnOKa »

Ja w swoim zakończeniu pisałem o tym co nowego zdołałem odkryć poprzez przeprowadzone badania (jakieś ciekawostki, coś czego nie widać "gołym okiem") i podjąłem próbę wskazania tego, co należałoby zrobić, poprawić, jakie kroki należy podjąć, aby pewnym grupom społecznym żyło się lepiej w tej konkretnej gminie.
FrancisBegbie

Post autor: FrancisBegbie »

To Wy już pokończyliście? :roll: to ja jeszcze kończę ost. rozdział - "badawczy" mam 95 str. a jeszcze metodologiczny ktoś musi napisać :-P

Za chiny nie trybie jak napisać ten metodologiczny z badań wtórnych - co prawda nie siadłem do tego, ale widzę już, że nie będzie ciekawe...
Awatar użytkownika
madac
**

Post autor: madac »

Ja w swojej pracy (licencjackiej) w zakończeniu, napisałam właśnie o tym, co nowego udało mi się odkryć poprzez przeprowadzone badania, co warto byłoby zmienić w kwestionariuszu i co chciałabym zbadać przy okazji kolejnej pracy (magisterskiej) ;)
socjopat

Post autor: socjopat »

Dziękuje za zainteresowanie tematem, zakończenie już mam - wysłałem do promotora do sprawdzenia, niech mnie poprawi jak coś pokopałem :wink:

Praca już jest oficjalnie zakończona - wyszło mi 95 stron i mam problem bo promotor wyraźnie zapowiedział, że ma być max 70 i w razie czego będziemy skracać - a jeszcze tyle rzeczy zapomniałem poruszyć, zdaje się bardzo istotnych z punktu widzenia tematu pracy :oops:
ODPOWIEDZ