PO, PiS ?

forum poświęcone pracom (lic./mgr), kolejnym etapom pisania pracy, dyskusjom na ich temat, zbieraniu informacji na temat źródeł i planów pracy oraz zbieraniu i analizowaniu danych przy użyciu SPSS, EXCEL

Moderator: FrancisBegbie

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Aron_PL
*

PO, PiS ?

Post autor: Aron_PL »

Witam, mam problem z sformułowaniem pracy licencjackiej, jestem studentem socjologii. Pierwotnie temat brzmiał "Nowe formy przekazu w kampanii parlamentarnej 2007" ale uznałem go za zbyt ogólnikowy i postanowiłem zmienić na "Zmiana wizerunku partii PO oraz PiS w kampaniach wyborczych 2005 oraz 2007" ewentualnie wymienić tylko jedną partie. Tutaj mógłbym mieć problem z określeniem w pracy tej zmiany wizerunku w tych 2 kampaniach wyborczych. Przeglądając ten portal zauważyłem inny interesujący temat. "Narzędzia internetowego marketingu politycznego" w dobie milionów blogów ten temat powinien być dobry, ale co wy o tym sądzicie ? jakie macie opinie te tematy ?
Awatar użytkownika
dariia
**

Post autor: dariia »

Hej! Ja jestem za... Chyba dlatego, że sama pisze na ten temat. :cool:
Blogów pod dostatkiem, więc jest w czym wybierać. Literaturę także nie trudno znaleźć. Jeśli chodzi o temat to może coś w ten deseń: Rola internetu w kreowaniu wizerunku postaci politycznych.
Owocnej pracy życzę :grin:
ODPOWIEDZ