sugestie mile widziane:)
Moderator: FrancisBegbie
sugestie mile widziane:)
Witam wszytskich:) rzucam narazie luźny temat ponieważ nie mam konkretnego problemu jeszcze ale chciałabym przeczytac sugestie jeśli chodzi o temat który wymysliłam
czy pisal ktos z Was prace o autorytetach wśród młodzieży?
jak mozna ten temat rozszerzyć? chciałabym glownie zajac sie odzialywaniem ich na mlodziez...ale sama nie wiem
znacie może jakies ciekawą bibliografie do tego tematu?
czy pisal ktos z Was prace o autorytetach wśród młodzieży?
jak mozna ten temat rozszerzyć? chciałabym glownie zajac sie odzialywaniem ich na mlodziez...ale sama nie wiem
znacie może jakies ciekawą bibliografie do tego tematu?
Ja bym to zrobił na zasadzie przeciwieństw. Wiadomo, że część młodzieży (znaczna) ma autorytety wśród tzw. "gwiazd MTV", ale zdarzają się również ludzie dla których autorytetem jest Jan Paweł II, Józef Piłsudski czy Ignacy Mościcki. I wtedy można spróbować odpowiedzieć na pytanie jaki mają wpływ na młodzież.
Możesz też dorzucić coś o tym jakie ma wartości młodzież z jednej i drugiej grupy.
Możesz też dorzucić coś o tym jakie ma wartości młodzież z jednej i drugiej grupy.
Stirlitz idąc przez Unter den Linden zauważył człowieka zamalowującego napis na ścianie.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
Moderator - pomyślał Stirlitz.
jednak odświezam mam tydzien na wymyslenie nowych tematow a jednak zwatpilam co do tamtego tematu chcialabym jakies w raz eco miec inne a dalej nie wiem i nie ma pomyslu na niego
prosze was o pomoc:
moze napisze jaki zakres mnie interesuje to mi cos podpowiecie- mam nadzieje;)
-stosunki miedzy ludzmi
-postawy ich wzgledem czegos jakiegos zjawiska ciekawego spolecznego ,na swiecie
-fotografia
-osoby publiczne
-zachowania rozne
prosze was o sugestie jakies

prosze was o pomoc:
moze napisze jaki zakres mnie interesuje to mi cos podpowiecie- mam nadzieje;)
-stosunki miedzy ludzmi
-postawy ich wzgledem czegos jakiegos zjawiska ciekawego spolecznego ,na swiecie
-fotografia
-osoby publiczne
-zachowania rozne
prosze was o sugestie jakies