Witamy na stronie socjologia.pl - polskim wortalu socjologicznym. Forum socjologów. Socjologia w szkole wyższej i na co dzień. Pomysły, pomoc, konsultacje w pracach pisemnych z socjologii.
cześć, jestem z poznania, za około 3 tygodnie obrona (licencjat) WSKiZ, potem wybieram się na SUMa na UAM. trzymajcie kciuki
poza tym: motocykle, windsurfing, bullterrierka no i socjologiaaaa
pozdrawiam
dalila
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witam serdecznie,
Studiuje w WSB w Dąbrowie Górniczej (obecnie pomyślnie zakończony II rok). obecnie pomieszkuje w Częstochowie ale moja rodzinna miejscowość to Rawicz (WLKP)
W kręgu moich zainteresowań znajdują się sporty motorowe, a wśród nich najważniejszy jest speedway.
Wybrałam socjologię, ponieważ uwżam, iż nie ma ciekawszej i bardziej przydatnej wiedzy od tej, którą przekauje nam socjologia. Od samego początku byłam zdecydowana na socjologię reklamy i komunikacji międzyludzkiej.
Mam nadzieję, że na tym forum wspólnie zdziałamy wiele.
Pozdrawiam
Magda
-tym serdeczniej, ze Rawicz to "moje okolice".
Mieszkam na granicy dolnośloąsko-wielkopolskiej i do Rawicza mam jakies 10km wiec bywam tam regularniej- jakies 2 razy w tygodniu