Poprawiam posty i tytuły!
Poprawiam posty i tytuły!
U W A G A !
W działach moderowanych przeze mnie mogą pojawiać się zmiany Waszych postów związane z poprawnością językową, o których każdorazowo uprzedzać nie będę.
Podobnie informuję o możliwości dokonywania przez mnie zmian tytułów o ile będą zawierać błędy (jeżeli będą tylko niejasne, typu :"A ku-ku!!!" lub "Heeelp", będę się zwracać do autorów o zmianę).
Jeżeli chcecie mnie przekonać, że to niewłaściwe, to w niniejszym dziale można umieścić swój głos w tej sprawie, z czym wnikliwie się zapoznam .
Miłego pisania zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny!
W działach moderowanych przeze mnie mogą pojawiać się zmiany Waszych postów związane z poprawnością językową, o których każdorazowo uprzedzać nie będę.
Podobnie informuję o możliwości dokonywania przez mnie zmian tytułów o ile będą zawierać błędy (jeżeli będą tylko niejasne, typu :"A ku-ku!!!" lub "Heeelp", będę się zwracać do autorów o zmianę).
Jeżeli chcecie mnie przekonać, że to niewłaściwe, to w niniejszym dziale można umieścić swój głos w tej sprawie, z czym wnikliwie się zapoznam .
Miłego pisania zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny!
Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć
Jezeli ktoś ma stwierdzona dysleksję to każdorazowo przed napisaniem posta musi przykładac pismo poświadczajace do ekranu??
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Fajnie, gdy coś odżywa nawet dzięki ekranom, choć oczywiście fajniej by było, gdyby dzięki mnie
Jeżeli nauka nie zatruła Ci jeszcze życia doszczętnie, to zrób rekonesans, czy ludziom by nie przybyło w głowie gdzie od Twojego głosu. Skromność porzuć precz, uwierz w swą mądrość!
Jeżeli nauka nie zatruła Ci jeszcze życia doszczętnie, to zrób rekonesans, czy ludziom by nie przybyło w głowie gdzie od Twojego głosu. Skromność porzuć precz, uwierz w swą mądrość!
Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć