Piękna sprawa, czyli moja pomysłowość
Nie, nie - już podejrzałam co konkretnie - omawiamy poczucie piękna Enoki, który uważa, że po pierwsze polegałoby ono na zlotach forumowiczów, a po drugie na oglądaniu tu ich zdjęć.
Ad 1.
Zlot przypominam odbędzie się na tegorocznym Woodstoku (kto nie natrafił na tą wiadomośc w innych tematach);
Ad. 2.
A zdjęcia dawajcie, dawajcie, jak najbardziej (roszerzenie Img na link do zjęcia w ikonce powyżej)
[/img]
[/img]
Ad 1.
Zlot przypominam odbędzie się na tegorocznym Woodstoku (kto nie natrafił na tą wiadomośc w innych tematach);
Ad. 2.
A zdjęcia dawajcie, dawajcie, jak najbardziej (roszerzenie Img na link do zjęcia w ikonce powyżej)
[/img]
[/img]
Normalnie za chwilę będe wnioskować o zmianę nazwy strony na - fotka.pl
Nie no - dobrze jest
Może i moja twarz się gdzieś tam zmieści
Nie no - dobrze jest
Może i moja twarz się gdzieś tam zmieści
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Miglanc - flirtowne określenie, czy aby???
Xylcia, ustosunkuj się do tego, bo znowu wychodzi na to, że mnie podrywasz
Xylcia, ustosunkuj się do tego, bo znowu wychodzi na to, że mnie podrywasz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jak Ci dobrze, że nie mogę Cię kopnąć! Do mojego podrywania to nie nadajesz się ani Ty ani Sosna - wymoczki . Mój facet musi być brzydki, perwersyjny i ordynarny; a nawet jak delikatny, to odblokowany, a nie wyreżyserowany...
Masz na sobie białe majteczki i nienaganną koszulę do niebieskich wycieruchów i czarnych klapków? O D P A D A S Z!
Masz na sobie białe majteczki i nienaganną koszulę do niebieskich wycieruchów i czarnych klapków? O D P A D A S Z!
A miglanc to dokładnie to, co mnie odpycha !!!
Ostatnio zmieniony sob cze 09, 2007 4:31 pm przez Xylomena, łącznie zmieniany 1 raz.
To do mnie?
Mój wielki biust ??????????
JA MAM WIELKI BIUST???
hahahaha lol Nieźle Xysia, nieźle...
Ironizowałam z biustem hahah Ja nie mogę... Ja mam duży biust? No, to pięknie ;D heheh Niech tak zostanie!
To fotki nie moge pokazać. Bo byś się zawiodła, co do wielkiego biustu
Mój wielki biust ??????????
JA MAM WIELKI BIUST???
hahahaha lol Nieźle Xysia, nieźle...
Ironizowałam z biustem hahah Ja nie mogę... Ja mam duży biust? No, to pięknie ;D heheh Niech tak zostanie!
To fotki nie moge pokazać. Bo byś się zawiodła, co do wielkiego biustu
** sprawiedliwość, okazuje się niesprawiedliwośćią.....
a miłość... - nienawiścią... **
a miłość... - nienawiścią... **