Katowice socjologia!!

gdzie studiować i dlaczego socjologię, gdzie zdobyć dodatkową wiedzę socjologiczną
socjopat

Post autor: socjopat »

Ja studiuję na polibudzie i jest ok :wink:

Nie zrażaj się tym, że to uczelnia techniczna bo inżynierowie zazwyczaj zajęć nie prowadzą, no chyba, że informatykę, ekonomię, statystykę itp :twisted:

W Politechnice Śląskiej jest Katedra Stosowanych Nauk Społecznych i poza osobami z polibudy wykładają też osoby z UJ, UŚ i UO.

Jak na poziom lic. wystarczy - uzupełniać radziłbym osobiście jednak na Uniwerku, chociaż ja zdecydowałem się uzupełniać na Politechnice, ale zdecydowały finanse bo w polsl jest stosunkowo niedrogo :razz:

ps: od przyszłego roku na Wydziale Organizacji i Zarządzania będzie można też studiować folologię - więc co tam socjologia :twisted:
socjopat

Post autor: socjopat »

Zapomniałem dodać o niepowtarzalnej atmosferze na WOiZ, Panie w dziekanacie jak to panie z dziekanatu (chyba na każdej uczelni jest tak samo), :twisted: poza tym super, traktują nas po partnersku :wink:
Awatar użytkownika
surlejka
**

Post autor: surlejka »

no niestety żle spojrzłam, ale chyba ta socjologia jest w Zabrzu, a nie w Katowicach i koniec rejestracji jest juz 3!! takze tak czy tak źle!! a bardzo chciałam do Katowic
Awatar użytkownika
surlejka
**

Post autor: surlejka »

Hej, a moze ktos miał rozmowe kwalifikacyjną na socjologie na UŚ (II st)?? jak takie cos wyglada??, mam we wtorek i troche sie boje;/
ODPOWIEDZ