Witamy na stronie socjologia.pl - polskim wortalu socjologicznym. Forum socjologów. Socjologia w szkole wyższej i na co dzień. Pomysły, pomoc, konsultacje w pracach pisemnych z socjologii.
Też tak sądzę, w opinii studentów lepiej się studiuje w Krakowie, nawet jeżeli nie dla samej uczelni to dla klimatu tego miasta, Katowice są takie jakie są
Wprawdzie nie orientuję sie za dokładnie ale jak juz to socjologia na UŚ ale filia Cieszyn
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
w tym problem ze nie mam co do tego pewności wiec moge rozpowszechniac nieprawdziwe informacje
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Cytat:
w Cieszynie jest socjologia?
Cytat2
w tym problem ze nie mam co do tego pewności wiec moge rozpowszechniac nieprawdziwe informacje
Studiuję w OD UŚ w Rybniku socjologię. Nie słyszałam nic o Cieszynie i wykładowcy też nei wspominali ,aby mieli mieć tam jakieś zajęcia. Nie sądze,żeby US otwierał 3cią Socjologię w Cieszynie . Na moim roczniku nastąpiła redukcja miejsc i przyjęto o połowe mniej tzn 34 a nie ponad 60 jak to miało miejsce w poprzednich latach.