Wynik obserwacji rozmów o studiach

gdzie studiować i dlaczego socjologię, gdzie zdobyć dodatkową wiedzę socjologiczną
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mc
Kontakt:

Wynik obserwacji rozmów o studiach

Post autor: mc »

Obserwowałem od pewnego czasu dyskusje na forum,
moją uwagę skupiły rozmowy dojrzałych kobiet na temat ewentualnego powrotu na ścieżkę edukacji.
Postanowiłem zatem spisać i uporządkować wszystkie rozmowy, tworząc z nich własną refleksję na temat tego, jakie obawy i problemy mają dojrzałe kobiety na studiach.

http://szkicezsocjologii.blogspot.com/2 ... tudia.html

:lol: Trochę ubarwiłem ale zaobserwowany kontkst zachowałem

Jaka jest P. opinia:?:
Xylomena
Kontakt:

Post autor: Xylomena »

Bardzo ciekawe źródło inspiracji :???: , to ile dojrzałych kobietek starczyło zauważyć na naszym forum, aby sporządzić tak pouczający wykład? (Zaznaczam przy tym, że zdecydowałam się powrócić na ścieżkę edukacji wcale nie ewentualnie... Aczkolwiek wywiad pogłębiony po dojściu do wyniku to o wiele ciekawsza metodologia, niż wszelkie dotychczasowe jakie socjologowie wymyślili.)
Poza tym uwielbiam swobodę pisarską u socjologów i to mi się w całym eseju podobało najbardziej. Jak tylko dojdziesz do czegoś odkrywczego, to z pewnością zostaniesz bardzo poczytnym pisarzem popularnonaukowym. Nie cierpię ludzi ograniczających się schematami, co w nauce razi mnie jak na żadnym innym polu.
Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć
ODPOWIEDZ