Poprzedni temat :: Następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Xylomena *******

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 4:50 pm Temat postu: Poprawiam posty i tytuły! |
|
|
U W A G A !
W działach moderowanych przeze mnie mogą pojawiać się zmiany Waszych postów związane z poprawnością językową, o których każdorazowo uprzedzać nie będę.
Podobnie informuję o możliwości dokonywania przez mnie zmian tytułów o ile będą zawierać błędy (jeżeli będą tylko niejasne, typu :"A ku-ku!!!" lub "Heeelp", będę się zwracać do autorów o zmianę).
Jeżeli chcecie mnie przekonać, że to niewłaściwe, to w niniejszym dziale można umieścić swój głos w tej sprawie, z czym wnikliwie się zapoznam .
Miłego pisania zgodnie z zasadami poprawnej polszczyzny! _________________ Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć |
|
Powrót do góry |
|
 |
sosna ****

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 7:06 pm Temat postu: |
|
|
Jezeli ktoś ma stwierdzona dysleksję to każdorazowo przed napisaniem posta musi przykładac pismo poświadczajace do ekranu?? _________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xylomena *******

|
Wysłany: Nie Lut 03, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
To Ty żyjesz? Skoro Cię przegapiłam w całości, to tym bardziej nie dostrzegłabym zaświadczenia . Ale właściwie możesz przykładać do tego ekranu co chcesz  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sosna ****

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 12:40 am Temat postu: |
|
|
wkońcu mam nowy ekran i dużo ciekawych rzeczy przy nim się zmieści :P _________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Xylomena *******

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 11:06 am Temat postu: |
|
|
Fajnie, gdy coś odżywa nawet dzięki ekranom, choć oczywiście fajniej by było, gdyby dzięki mnie
Jeżeli nauka nie zatruła Ci jeszcze życia doszczętnie, to zrób rekonesans, czy ludziom by nie przybyło w głowie gdzie od Twojego głosu. Skromność porzuć precz, uwierz w swą mądrość! _________________ Skończona ilość słów dotyczy tylko skończonej ilości uczuć |
|
Powrót do góry |
|
 |
socjopat *******

|
Wysłany: Pon Lis 13, 2017 10:31 am Temat postu: |
|
|
szkoda tylko, że już nie ma czego poprawiać  |
|
Powrót do góry |