Wysłany: Wto Mar 09, 2010 9:24 pm Temat postu: Uriah
Cześć, cześć, czołem
Na imię mam Mariusz a żywot prowadzę jako student III roku socjologii UMCS Kolegium w Radomiu na specjalizacjach gospodarka oraz lokalna polityka społeczna i zdrowie publiczne (kiedyś zwali to LPS i grupy społeczne, ale co sesja to na kartach egzaminacyjnych ukazuje się inna nazwa :D). Aktualnie piszę pracę licencjacką na temat stylów życia studentów UMCS oraz UKSW z szczególnym uwzględnieniem aktywności fizycznej Chciałem pisać o samej aktywności fizycznej, ale pani promotor kręciła nosem, że to temat dla pedagoga albo dla człowieka z AWF i skłaniała mnie bym zajął się czym innym.
Aktualnie jestem na etapie przeprowadzania badań - tak więc najgorsze, czyli analiza, jeszcze przede mną :D
A potem...może Warszawa i drugi stopień? Kto wie...
Trafiłem tutaj z Google jakiś czas temu, wrzuciłem sobie gdzieś w zakładki. Dziś zająłem się porządkowaniem, znalazłem, czytam i piszę co by się ujawnić Cieszę się, że istnieje takie forum - agora dla socjologów i zainteresowanych tematyką społeczną Wklejam do głównych zakładek punkt zakotwiczenia ;)
AVE _________________ Bunt wynika z tego, że nie znasz życia. Buntujesz się przeciwko temu, co zauważasz i czego nie potrafisz zrozumieć. Kiedy zaczynasz Wszystko rozumieć, mówisz:Aha! i masz siedemdziesiąt lat.